ZwangerFitenzo:

Een actieve les (in samenwerking met Trivium Sport & Dance), speciaal samengesteld om ook in je zwangerschap veilig te kunnen blijven sporten!

Gewoon een uur lekker trainen en bewegen, verder geen poespas. In de les trainen we o.a. schuine buikspieren, been- en bilspieren en bekkenbodemspieren. Daarbij maken we geregeld gebruik van balansmateriaal zoals de balanskussens en de grote oefenballen, omdat we zo op een veilige manier toch de buik- en rugspieren kunnen trainen.

Instromen kan op elk moment van de zwangerschap!

Ook zeer geschikt om back in shape te komen na je bevalling!

-Kosten: 5-strippenkaart voor 40 euro. (Proefles 5 euro).

-Dag/Tijd: Vrijdagochtend van 10:15 tot 11:15.

-Locatie: Trivium Sport & Dance, Trivium 166, Etten-Leur.

Voor verdere informatie of aanmelden: mail naar info@zwangerschapenzo.nl, of bel: 06-45454958

Zwangerschapsyoga-pilates:

Een rustigere les (in samenwerking met Yoga & Coaching Etten-Leur), met veel aandacht voor ademhaling, ontspanning en mobiliteit, maar met een praktische insteek.

Yoga-oefeningen worden gecombineerd met pilates-invloeden en oefeningen uit de Cesartherapie. Ook in deze les komen de spiergroepen aan bod die nu van belang zijn: o.a. schuine buikspieren en rugspieren, bil-/heupspieren en bekkenbodemspieren. En er is natuurlijk ruim aandacht voor ademhaling en ontspanning! Waar nodig kan de oefenstof aangevuld worden met uitleg rond de verschillende fases van de bevalling.

De lessen vinden plaats in het prachtige, oude en sfeervolle pand van het Regiment, aan de Bisschopsmolenstraat.

Instromen kan op elk moment van de zwangerschap!, en de les is evt ook geschikt om je lichaam weer aan te sterken na de bevalling.

-Kosten: betaling en inschrijving verlopen via Yoga en Coaching Etten-Leur, www.yoga-etten-leur.nl

-Dag/Tijd: Maandagochtend van 9:00 tot 10:15.

-Locatie: Yoga & Coaching Etten-Leur, Bisschopsmolenstraat 54-58, Etten-Leur.

Voor aanmelden, en verdere info omtrent betaling e.d. mail naar: margot@yoga-etten-leur.nl, of bel: 06-81363183 (Margot Dullaert).